Avantatges de treballar amb Labor Click

Enfocats en millorar i optimitzar el sistema de treball dels nostres clients.

Augment de Productivitat
0%
Estalvi de temps
0%
Accés Online
0%

La nostra experiència amb FCirera no pot ser més positiva. Des del primer dia ens van donar tot el suport, consell que necessitàvem tant en gestió de nòmines com en matèria laboral, fiscal així com assistència jurídica o en gestions amb la Seguretat Social. Destacaria no només la seva professionalitat però sobretot el seu tracte humà i proper que facilita les gestions de cada dia. La meva valoració? 100% de confiança i recomanables.

Per a nosaltres FCirera no és un proveïdor més, realment és un partner i part de l’equip amb el qual treballem dia a dia per assolir els nostres objectius de RRHH.

Comptem amb els serveis de FCirera com a proveïdor des de fa anys. Agraïm moltíssim l’adaptabilitat a el client i la disponibilitat que sempre ofereixen davant de qualsevol contratemps.

Col·laborem amb FCirera des de fa un any aproximadament i per Pekos Group és un referent com a Partner en RRHH a la nostra empresa. Ens dóna suport a qualsevol consulta o necessitat en l’àrea laboral i davant dubtes, sempre es bolquen per donar-nos un resultat òptim. Una part important la qual valoro molt d’ells i elles, és la qualitat de l’capital humà que forma FCirera, on em sento partícip en la seva organització i ells a la nostra.

Treballar amb FCirera és sinòmin de professionalitat amb un equip humà de total confiança. La seva capacitat d´adaptació a les nostres necessitats és increïble  i el seu suport en l´àmbit laboral és clau per la nostra organització.

Labor Click, una evolució en l’assessoria laboral

Treballem per donar resposta a les necessitats dels nostres clients, innovant permanentment, i amb l’objectiu de simplificar la seva feina.

Contacta amb Labor Click